Çobançeşme Mah. Bülent Ecevit Bulvarı No:168/B Çorlu / Tekirdağ

  • Çorlu / Tekirdağ

  • Bülent Ecevit Bulvarı No:168/B

Bölme Duvar;
Ev veya işyerlerindeki büyük oda, salon, vb. alan gibi yerleri kullanışlı hale getirebilmek için kullanılan en iyi yöntemlerden birisi de şüphesiz ki bölme duvarlardır. Bu duvarlar evinizi kullanışlı hale getirmesiyle beraber, görüntü bozukluğunu da tamamen ortadan kaldırmaktadır. Ayrıca bölme duvarlar, ev veyahut işyerlerinde kolay bir şekilde uygulanabilmekte olması ve son derece de ekonomik olmasından ötürü çokça tercih edilmektedir.

Niş Duvar;
Niş duvarlar, mimari açıdan çok önemli bir yere sahip olmasıyla beraber yapımında da son derece önem, tecrübe ve ustalık arz eden bir mimaridir. YRC Yapı olarak bu bağlamda uzman kadromuzla ve son teknolojik teçhizatlarımızla işimizi profesyonelce yapmaktayız.

Alçı Göbek;
Alçıpan göbek evinizdeki veya işyerlerinizdeki avizelerinizi ön plana çıkararak mekana ferahlık ve şıklık getirir. Oda ve salonların tam ortasında olmasından ve direkt göze çarpmasından ötürü son derece iyi tasarlanmış ve uygulamasının 1.sınıf olarak yapılması gerekmektedir. Her ne kadar alçıpan göbek işlemi, kalıplaşmış, basit bir işlemmiş gibi görünmesine rağmen tecrübe ve ustalık isteyen bir iştir.

Alçı Kemer;
Alçıpan kemer evinizdeki veya işyerlerinizdeki odalarda, salonlarda, mutfaklarda kısacası her yerde kullanılabilmektedir. Alçıpan kemer kullanıldığı her yerde çok şık bir görüntü oluşturur. Kemerlerin esas malzemesi alçı olmasından ötürü kemerler, kolay temizlenebilir ve bakteri tutmaz özelliktedir ve aynı zamanda da yangına karşı dayanıklıdır.